Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Ünnepélyes esküt tett a NESZ v
  2008-07-02 21:57:16, szerda
 
   
  Kedves Barátaim!
Kérünk Benneteket, hogy honlapjaitokon minél szélesebb körnek tegyétek lehetővé, az alábbi információk elolvasását:


Tudósítás a Nemzeti Erők Szövetsége Zászlóbontásáról videó itt látható:

http://hvg.hu/videok/20080629_szentkorona_radikalisok.aspx

Kép: http://furaila.xfree.hu/118355

Június 28.-án, 16 órai kezdettel megtartotta Zászlóbontó ünnepségét, a Nemzeti Erők Szövetsége.

Ünnepélyes esküt tett az új válaszási párt vezetősége a Szent Korona hiteles másolata előtt, melyet a Szent Korona Lovagrend őriz. Emellett fohász, versek, dalok, beszédek is emelték az ünnepség fényét. Ezt követően a Rebellis rock-zenekar gondoskodott a jó hangulatról. A színpad mentén a nemzeti zászlókat tartók között ott volt: Nagy László - akinek bal szeme világát rendőr lövedék oltotta ki -, a Magyar Országos Véderő önkéntesei, Göbl György - Civilek a Nemzetért Mozgalom Soproni közössége-, Csukás Irén - a NESZ tagja, és még sok önkéntes és lelkes civil is. Az ünnepség nem sokkal 18-óra után rendben végetért.


A korábban beharangozott helyszíntől mintegy 200 méterrel távolabb, a Karácsony Benő parkban került sor a rendezvény lebonyolításra, mivel a NESZ úgy döntött, hogy a tervezett programot mindenképpen megtartja. A helyszínváltás oka az volt, hogy a tervezett területet néhány nappal korábban tűzkár érte.

A Zászlóbontás a Szózat hangjával kezdődött Éliás Tibor operaénekes közreműködésével.

Ez alatt a Szent Korona Lovagrend lovagjai méltóságteljesen elhelyezték a koronát és az ország jelképeket a színpadon.

Éliás Tibor néhány dalát követően Dr. Bakos Batu a Szent Korona Lovagrend lovagja bevezetőként részletezte, hogy pontosan mit jelent az eskű négy pontja, milyen kötelezettségeket, és jogokat ró az eskütevőkre.

A NESZ vezetősége, (akik az általuk képviselt csatlakozó szervezetek és maguk nevében vállalták a feladatot) a színpad elé vonult. Egymást kézenfogva szívüket megtisztítva esküdtek fel a Szent Korona előtt Dr. Bakos Batu értő vezetésével. A rendezvény résztvevői mély csenben hallgatták őket.

Morvai Krisztina a párt jelmondatával: ,,A SZÍV GYŐZNI FOG!" kezdte beszédét, melyben bíztató szavaival segítette a pártot és a jelenlévőket arra, hogy olvassanak a szivükben, hogy véhez vigyék küldetésüket a Nemzet szolgálatára. Beszélt arról, hogy mégha próbálják is elhitetni velük, senki sem felesleges, senki sem selejt, mindenkiben ott rejtezik a talentum egy-egy feladatra. S hogy ennek kibontakoztatásában, megvalósításában segítenie kell egymást minden embernek. Mindenki értékes, mindeki hozzá tud járulni képességei szerint ahhoz, hogy a Nemzet ismét méltó helyére emelkedhessen. Morvai Krisztina a tőle megszokott derüvel és kérlelhetetlenségével az emberek eszéhez és szívéhez egyaránt szólt. Kiemelve azt, hogy hiába a tudás, és hozzáértés, ha a szívünk hiányzik hozzá, a tettek mit sem érnek, célba nem érhetnek.



Morvai Kritsztina beszédét, további versek, és dalok követték. Sinkovits-Vitay András lelkesítő dalokat adott elő, dobkísérettel és azt a versét is, amely miatt többször letiltották már a színdapról. Ő is szólt arról a félrevezető, agymosó technikáról, mely a ,,MERJÜNK KICSIK LENNI" nevében megpróbálja teljesen elvenni az egyszerű emberek önbizalmát.




Vitéz Gálfalvy Gallik Béla elmondta, miért fontos az összefogás, hogy minden magyarra szükség van a győzelemhez, hogy jobbá tegyük a Haza sorsát. Beszélt arról is, hogy az eddigi elégetlenségnek hangot adó tüntetések, harcba torkolltak, (pl 2006 október 23.), de ez nem hozta meg a kívánt eredményt, ezért a regnáló hatalom eszközét használval kell a harcot felvenni, azaz békés eszközként, pártként színre lépve kell szembeszállni a jelenlegi rendszerrel. Olyan pártként amely igazi alternatívát jelent. Mely valóban a Magyar Nemzet, érdekeit képviseli, megszüntetve a gazdasági kifosztást, és létbiztonságot adva visszaemeli a magyarságot méltó helyére.

Lovag Rajkay Zsolt az NKT képviseletében szólt néhány szót az összegyűltekhez, végezetül pedig Volentics Vera szavallta el Balogh Béla versét.

Ezt követően lépett színpadra a Rebellis rock-zenekar.

Audie Rácz Era

A csatolmányban helyszíni fotókat is küldünk az eseményről. - A fotókat készítette: Bencze Pál

Tisztelettel, és üdvözlettel:

--

Fort András, ügyvivő
Tel: 06.20.561.6468
NESZ Sajtószóvivő; - Rácz Era
Tel: 06.20.396.0882.

 
 
1 komment , kategória:  Általános  
Címkék: közreműködésével, zászlóbontásáról, megvalósításában, méltóságteljesen, összegyűltekhez, elégetlenségnek, helyszínváltás, létbiztonságot, lebonyolításra, honlapjaitokon, képviseletében, szembeszállni, dobkísérettel, beharangozott, emelkedhessen, csatolmányban, jelmondatával, alternatívát, bevezetőként, jelenlévőket, sajtószóvivő, tisztelettel, gondoskodott, megszüntetve, szolgálatára, mindenképpen, zászlóbontás, küldetésüket, megtisztítva, hangulatról, helyszíntől, rendszerrel, üdvözlettel, szervezetek, zászlóbontó, győzelemhez, alábbi információk, ünnepség fényét, színpad mentén, nemzeti zászlókat, korábban beharangozott, rendezvény lebonyolításra, tervezett programot, tervezett területet, ország jelképeket, eskű négy, általuk képviselt, rendezvény résztvevői, párt jelmondatával, jelenlévőket arra, talentum egy-egy, tőle megszokott, Kedves Barátaim, Kérünk Benneteket, Nemzeti Erők Szövetsége Zászlóbontásáról, Nemzeti Erők Szövetsége, Szent Korona, Szent Korona Lovagrend, Nagy László, Magyar Országos Véderő, Göbl György, Nemzetért Mozgalom Soproni, Csukás Irén, Karácsony Benő, Éliás Tibor, Bakos Batu, Morvai Krisztina, SZÍV GYŐZNI FOG, Morvai Kritsztina, Sinkovits-Vitay András, MERJÜNK KICSIK LENNI, Vitéz Gálfalvy Gallik Béla, Magyar Nemzet, Lovag Rajkay Zsolt, Volentics Vera, Balogh Béla, Audie Rácz Era, Bencze Pál, Fort András, NESZ Sajtószóvivő, Rácz Era,
BMI ****** (#1)   2008-07-04 17:58:56
A negatív "reklám" is visszafelé sülhet el. HVG oldalát sokan olvassák, reméljük több honfitársunk szeme felnyílik. Köszönjük, hogy időt, pénzt, egészséget nem számítva elkezdtétek ezt az összefogást!
Szeretettel: Bea és Laci Szob
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
A könnyek összegyűjtése  Facebookon kaptam  Palóc Grand Canyon  Szent György nap  Két ember becsülete  Vannak arcok  Facebookon kaptam  S a dalok tanulsága  Gondolatok az életről és szere...  A Mester kezének érintése  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nehezen engedem  Föld napja április 22  A lelki élet nem arról szól, ....  Jó éjszakát  Szép Ernő - Virágzó akácfák  Facebookon kaptam  Esti kép  Becsüld meg azt amid van,...  Emlék  Kellemes esti időtöltést  Facebookon kaptam  Alakot vált...  Gárdonyi Géza - Április végén  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Viharban csak az a fa marad ál...  Facebookon kaptam  Alakot vált...  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 23  Mindenünk, amink van, amit sze...  Facebookon kaptam  A Föld napja  A Mester kezének érintése  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Környezetvédelem  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Mosolyogtál már ma?  Szép estét kedves látogatóimna...  A legnagyobb hiánycikk manapsá...  Az idő elsodorja létezésünk  Facebookon kaptam  Szent György napi hiedelmek, s...  Zilahy Lajos gondolata  A világnak égető szüksége van ...  Facebookon kaptam  Kamarás Klára : Leszünk-e...?  A könnyek összegyűjtése  Beney Zsuzsa - Álom  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Környezetvédelem  Szép estét kedves látogatóimna...  Szép estét kedves látogatóimna...  Április 22. a Föld napja,  Palóc Grand Canyon  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa  Facebookon kaptam  Emberként automatikusan értéke...  Gaál Viktor gondolata  A Föld napja  Facebookon kaptam Krisztinától  Messziről jött ember  Facebookon kaptam  Ma  Facebookon kaptam  Ébredj  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Paul David Tripp Április 23  Önmagaddal nem lehetsz elégede...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjt  Két ember becsülete  A fák lelke  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Volt egy...  Facebookon kaptam  A föld szépségéért  Föld napja április 22  Pillangó  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Fodor Ákos költő,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
alábbi információk, ünnepség fényét, színpad mentén, nemzeti zászlókat, korábban beharangozott, rendezvény lebonyolításra, tervezett programot, tervezett területet, ország jelképeket, eskű négy, általuk képviselt, rendezvény résztvevői, párt jelmondatával, jelenlévőket arra, talentum egy-egy, tőle megszokott, emberek eszéhez, szívünk hiányzik, egyszerű emberek, eddigi elégetlenségnek, kívánt eredményt, regnáló hatalom, harcot felvenni, jelenlegi rendszerrel, gazdasági kifosztást, magyarságot méltó, csatolmányban helyszíni, fotókat készítette, közreműködésével, zászlóbontásáról, megvalósításában, méltóságteljesen, összegyűltekhez, elégetlenségnek, helyszínváltás, létbiztonságot, lebonyolításra, honlapjaitokon, képviseletében, szembeszállni, dobkísérettel, beharangozott, emelkedhessen, csatolmányban, jelmondatával, alternatívát, bevezetőként, jelenlévőket, sajtószóvivő, tisztelettel, gondoskodott, megszüntetve, szolgálatára, mindenképpen, zászlóbontás, küldetésüket, megtisztítva, hangulatról, helyszíntől, rendszerrel, üdvözlettel, szervezetek, zászlóbontó, győzelemhez, vezetésével, mindenkiben, információk, elolvasását, megtartotta, visszaemeli, magyarságot, operaénekes, elhelyezték, félrevezető, technikáról, megpróbálja, letiltották, eskütevőkre, radikalisok, részletezte, szentkorona, összefogás, hallgatták, résztvevői, készítette, jelképeket, rendezvény, használval, vezetősége, hozzáértés, színdapról, önbizalmát, eseményről, kézenfogva, önkéntesei, torkolltak, kritsztina, csatlakozó, tüntetések, ünnepélyes, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1696
  • e Hét: 7204
  • e Hónap: 15808
  • e Év: 51749
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.